GülçinKolik_Admin_İdil [color=violet]Gülçinci Admin[/color]
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 26 Nerden : ankara İş/Hobiler : keman çalmak Lakap : kumral prenses gtl : gtl :245 meslek: lokanta Sahibi borç gtl:500 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: TiK TaK Tik TaK Çarş. Eyl. 03, 2008 7:06 pm | |
| Tiktak(9) Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor
Sorularımı acılarımı beni kuşatan anılarımı Topladım birer birer sattım ah bir eskiciye Ne kazandı üzülenler gözyaşı dökenler Geriye bakıpta düşünenler Kazanamaz asla bu koşuyu Koş sakın ha ayağına bakma Koş sakın ha yarıda bırakma Nefesini tut durma aramaktan korkma
Tiktak tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor
Sorularımı acılarımı beni kuşatan anılarımı Topladım birer birer sattım ah bir eskiciye Ne kazandı üzülenler gözyaşı dökenler Geriye bakıpta düşünenler Kazanamaz asla bu koşuyu
Koş sakın ha ayağına bakma Koş sakın ha yarıda bırakma Nefesini tut durma aramaktan korkma
Tiktak tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor
Zaman zaman durma içimizden geç Zaman durma korkuyor senden
Tiktak tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor | |
|