GülçinKolik_Admin_İdil [color=violet]Gülçinci Admin[/color]
Mesaj Sayısı : 266 Yaş : 26 Nerden : ankara İş/Hobiler : keman çalmak Lakap : kumral prenses gtl : gtl :245 meslek: lokanta Sahibi borç gtl:500 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: yaseminin şaka albümündeki yazısı Ptsi Kas. 17, 2008 7:34 pm | |
| Öncelikle Şebnem Özberk ve Everen Erdama'a çooookk teşekkürler, senelerdir bize katlanıyorlar ve mükemmel işler yapmamızı sağlıyorlar... Aslında bir tür Girl Power oluyor bizim grup... : ) Sabırlarına hayranımm... Sabır demişken Ender Akay'a Xanax vermeyi düşünmedim değil yani okumalarımız sırasında : ) 4 kızla uğraşmak kolay mı? : ) Sunay Özgür'e de çok teşekkürler güzel bir albüm oldu da biraz : ) HACIIIIII BEEEYYYYY : ) (Mustafa Ceceli) misket havasını sen bana okuma sırasında alttan çalmasaydın nasıl okurdum ben : ) HEYYYY GORGONZOLA OZZYY (Ozan Doğulu) komik espirilerinle bizi güldürdün : ) sımsısı diyorum başka birşey demiyorum : )))) KenanDoğulu sabaha kadar canımızı çıkardın valla ama çok lezzetli oldu ya : ) Fotoğraflar için Yağmur Kızılok ve Gökhan Erten'e çok teşekkürler... Makyaj ve saçlar için Ahmet Yıldırım ekibine çookk çookk teşekkürler biz çirkin ördekleri güzelleştirdikleri için : )) Fotoğraf çekimindeki kıyafetlerimizde Fatoş Suda'ya çookk teşekkürler ananananan : ) ve Hakan'a çok teşekkür ederim : P... Sahne kostümlerimizde bu sene bize çok güzel kostümler hazırlayan Lagarto'ya sonsuz teşekküürrlerrr : ) Biricik Annemeeeeeee her zaman ki gibi bu albüm döneminde de bana katlandığı için onu kocaman kocaman öpüüyoooruummm... Anneannemi de tabii ki. Kııızzzlarrrr yine güzel bir albüm yaptık : ) yine beraberizzz hep beraberiz : ) çok zorlandık birkaç parçaya bölündük ama başardık ve yine yine hep bir parçayızz siziiii seviyorumm : ) Becooooooooooooo... şan derslerinde bize o garip grup çaylarından içirip sesimizi açtın yav : )
Ve tabii ki stardium ailesine de çok teşekkürler... Onur'cuğum sarışınım, tasarım için ellerine sağlık... Bize bu albümde yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler : ) | |
|